Cuisine tunisienne recette Poulet farci pimenté


Cuisine tunisienne recette Poulet farci pimenté
Cuisine tunisienne recette Poulet farci pimenté Facile à préaparer
temps de Préparation : 10 mn
temps de Cuisson : 30 mn
temps de Repos : 0 mn

Ingrédients :
Poulet vidé
3 piments verts
ras el henout, du piment doux, du sel, du poivre, carvi, ail
la coriandre
500g  viande hachée
2 jaunes d'oeufs.




Préparation :


Boil your chicken in boiling water with turmeric just enough so it is a pretty color and thigh it faster.
Put in a blender all ingredients and mix everything, then put the stuffing in the chicken, close the edges with string, put in the salt water dish with oil so that the chicken does not dry out.
Baste occasionally with the juice your chicken in the dish so that it is well browned.

ENGLISH:


Tunisian cuisine spicy recipe Stuffed Chicken
Tunisian cuisine spicy recipe Stuffed Chicken Easy préaparer
Preparation time: 10 minutes
Cooking time: 30 minutes
Rest time: 0 min

ingredients:
chicken emptied
3 green chillies
ras el Henut, paprika, salt, pepper, caraway, garlic
coriander
500g minced meat
2 egg yolks.




preparation:


Boil your chicken in boiling water with turmeric just enough so it is a pretty color and thigh it faster.
Put all ingredients in a blender and mix everything, then put the stuffing in the chicken, close the edges with string, put in the salt water dish with oil so que le chicken Does not dry out.
Occasionally baste with the juice your chicken in the dish so That It is well browned.

SPANISH:

Receta tunecina cocina picante Pollo Relleno
Receta tunecina cocina picante relleno préaparer Pollo
Tiempo de preparación: 10 minutos
Tiempo de cocción: 30 minutos
El tiempo de descanso: 0 min

Ingredientes:
pollo vaciado
3 chiles verdes
ras el Henut, pimentón, sal, pimienta, comino, ajo
cilantro
500 g de carne picada
2 yemas de huevo.




preparación:


Hervir el pollo en agua hirviendo con la cúrcuma sólo lo suficiente por lo que es un color bonito y el muslo más rápido.
Ponga todos los ingredientes en una licuadora y mezclar todo, a continuación, poner el relleno en el pollo, cerrar los bordes con una cuerda, poner en el plato de agua salada con aceite de modo Que le pollo no se seque.
De vez en cuando rociar con el jugo de su pollo en el plato para que esté bien dorada.


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